Onze stichting bestaat sinds oktober 2017 en we zijn gelijk aan de slag gegaan. Op dit moment ondersteunen we met 14 vrijwilligers meestal 25 kinderen per periode. Om een en ander mogelijk te maken zijn we altijd op zoek naar meer vrijwilligers, want dan kunnen we nog meer kinderen helpen. En we zijn blij met sponsors en subsidies om ruimtes te huren en leermiddelen aan te kunnen schaffen. Vindt u ons doel mooi en wilt u helpen, graag!

Contact algemeen

Contact voor potentiële vrijwilligers: info@3dstichting.nl

Contact t.b.v. sponsoring: bestuur@3dstichting.nl

Contact met bestuur: bestuur@3dstichting.nl

Informatie voor sponsoren

Om deze onderwijsondersteuning mogelijk te maken, hebben wij bescheiden middelen nodig voor ruimtes en leermiddelen. Via de gemeente hebben we wat subsidie gekregen en we hebben enkele particuliere sponsoren. Wilt u ons ondersteunen als particulier, of met uw vereniging, of verstrekt u subsidies? Wij komen graag met u in contact.

Wilt u bijdragen mail dan: bestuur@3dstichting.nl

Verantwoording bestuur:

Stichting 3D is op 27 oktober 2017 opgericht te Amersfoort. Het bestuur van de stichting, bestaande uit 4 leden, ziet toe op de kwaliteit van de onderwijsondersteuning, de kwalificering van de vrijwilligers en financiële zaken. Daarnaast richt het bestuur zich op sponsorwerving en huisvesting en draagt het zorg voor de continuïteit in dienstverlening. (KvK- nummer 69943206)

Hebt u vragen, mail naar bestuur@3dstichting.n