Onze stichting bestaat sinds oktober 2017 en we zijn gelijk aan de slag gegaan. Op dit moment ondersteunen we met 8 vrijwilligers meestal 14 kinderen per periode. Om een en ander mogelijk te maken zijn we altijd op zoek naar meer vrijwilligers, want dan kunnen we nog meer kinderen helpen. En we zijn blij met sponsors en subsidies om ruimtes te huren en leermiddelen aan te kunnen schaffen. Vindt u ons doel mooi en wilt u helpen, graag!

 

Informatie voor vrijwilligers

We werken uitsluitend met bevoegde leerkrachten die beschikken over een VOG-verklaring. Die verklaring kan door 3D worden verzorgd. Ervaring met basisonderwijs is handig, maar het mag ook voortgezet onderwijs zijn. Als vrijwilliger werk je een aaneengesloten periode van 6 weken met een kind. Dit kan op de maandag-,  woensdag-  of donderdagmiddag zijn. Je kan zelf aangeven of je dat voor 1, 2, 3 ,4 of 5 periodes wilt doen. Kijk welke middag je het meest schikt en voor hoeveel periodes achter elkaar of niet. Het gaat allemaal in overleg. Ook met 1 kind dat dankzij  u wordt geholpen zijn wij en het kind al blij.

 

Voor het schooljaar 2018-2019 gaat het onder voorbehoud om de volgende periodes:

  • periode 1:  3 september - 8 oktober
  • periode 2:  29 oktober - 3 december
  • periode 3:  7 januari - 11 februari
  • periode 4:  4 maart - 8 april
  • periode 5:   6 mei - 17 juni

 Heeft u belangstelling mail dan mw. A. Ursem (info@3dstichting.nl)

 

Contact algemeen


Contact voor potentiële vrijwilligers: info@3dstichting.nl

Contact t.b.v. sponsoring: bestuur@3dstichting.nl

Contact met bestuur: bestuur@3dstichting.nl

 

Informatie voor sponsoren

Om deze onderwijsondersteuning mogelijk te maken, hebben wij bescheiden middelen nodig voor ruimtes en leermiddelen. Via de gemeente hebben we wat subsidie gekregen en we hebben enkele particuliere sponsoren. Wilt u ons ondersteunen als particulier, of met uw vereniging, of verstrekt u subsidies? Wij komen graag met u in contact.

Wilt u bijdragen mail dan: bestuur@3dstichting.nl